Yıldız ÇaÄŸrı Atiksoy'dan Berk Oktay Paylaşımı! 'Kızını Uyutmaya Çalışan Koca Yürekli Baba!'

Kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile mutlu evliliÄŸini bebekle taçlandıran Yıldız ÇaÄŸrı Atiksoy, 21 Mayıs'ta kızına kavuÅŸmuÅŸtu. Ä°lk kez anne olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan oyuncu, eÅŸinin kızıyla ilgilendiÄŸi anları takipçileriyle paylaÅŸtı.

 

Berk Oktay ve Yıldız ÇaÄŸrı Atiksoy, 2022 yılında dünyaevine girmiÅŸti. "SavaÅŸçı" dizisinde birlikte rol alan ve ardından arkadaÅŸlıkları aÅŸka dönüÅŸen oyuncu çift, mutluluklarını bebekle taçlandırdı. 21 Mayıs'ta kızlarına kavuÅŸan Berk Oktay ile Yıldız ÇaÄŸrı Atiksoy, bebeklerine Mire Milena adını verdi.

 

"GÖZLERÄ°NDE BEBEKLİĞİMÄ° GÖRÜYORUM RESMEN”

 

Daha önce anne olduktan sonraki hislerini "Resmen kendimi büyütüyor gibiyim. Allah'ım bu nasıl bir mucize. Hele o gözleri... Gözlerinde bebekliÄŸimi görüyorum resmen. Her sabah uyandığımda daha da kendime benzer buluyorum. Günbegün buna ÅŸahit olmak inanılmaz bir duygu" notuyla paylaÅŸan Yıldız ÇaÄŸrı Atiksoy, eÅŸinin kızıyla ilgilendiÄŸi anları gözler önüne serdi.

 

"HALA DÄ°RENEN BABA”

 

Kızı Mire Milena ve eÅŸi Berk Oktay'ı fotoÄŸraflayan Yıldız ÇaÄŸrı Atiksoy, "Sabah kadar kızını uyutmaya çalışan ve hala direnen koca yürekli baba" ifadelerini kullandı.

 

yildiz cagri atiksoy dan berk oktay paylasimi kizini uyutmaya calisan koca yurekli baba

 

"GÖLGE, BERK'Ä° ÇOK KISKANIYOR”

 

Köpekleri Gölge'den de bahseden ünlü oyuncu, "Gölge'nin tatlılığı... MiloÅŸ'u kabullenemedi hala. Berk'i çok kıskanıyor" dedi Öte yandan oyuncu çift, birkaç ay önce minik kızlarıyla birlikte Maldivler'e gitmiÅŸti. Tatil pozlarını takipçileriyle paylaÅŸan Berk Oktay, eÅŸine "Seninle doÄŸdum" sözleriyle seslenmiÅŸti.