Gökçe Bahadır Eşinin Doğum Gününde Pasta Üflerken Saçları Yandı!

Birçok başarılı projeye imza atan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, eşinin doğum gününde talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü oyuncu, eşiyle pasta üflerken saçları yandı.

 

Sabah'ta yer alan habere göre, Birçok projede sergilediği başarılı performansıyla öne çıkan Gökçe Bahadır, 2022 yılında müzisyen Emir Ersoy ile hayatını birleştirdi. Ünlü oyuncu, estetikle ilgili bir soruya şöyle cevap vermişti: "Herkes aynaya baktığında kendini güzel görmek ister. Ufak tefek şeyler bende de var, hiçbir şey yok diyemem. Ama doğallığı bozmadan bakımlı ve güzel görünmek benim önceliğim." Bahadır'ın yıllar içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu ve estetiksiz hali görenleri şaşırttı.

 

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, 25 Şubat'ta Alaçatı'da dünyaevine girdi. Ünlü oyuncunun kariyerinin ilk yıllarındaki görüntüleri sosyal medyada sıkça konuşuldu. Estetiksiz halini görenler ise hayli şaşkınlık yaşadı. Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, 25 Şubat'ta Alaçatı'da dünyaevine girdi. Ünlü oyuncunun kariyerinin ilk yıllarındaki görüntüleri sosyal medyada sıkça konuşuldu. Estetiksiz halini görenler ise hayli şaşkınlık yaşadı.

 

GÖKÇE BAHADIR'DAN ROMANTİK PAYLAŞIM!

 

Sosyal medyayı aktif kullanan Bahadır, eşi Emir Ersoy'un doğum gününe özel romantik bir paylaşım yaptı.