Hadise'nin TikTok Paylaşımı Akım Haline Geldi!

Magazin dünyasının tanınan isimlerinden Hadise, TikTok platformunda yeni bir akım baÅŸlattı. AÄŸladığı anları paylaÅŸarak, 'Her halimizle güzeliz' mesajını verdi.

 

Hadise, son zamanlarda katıldığı bir 'Podcast' programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturmuÅŸtu. Hadise, programda, 'Bana 'aÅŸk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. Ä°nanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boÅŸanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!' sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

 

Hadise'nin Ä°liÅŸki GörüÅŸleri

 

Hadise, iliÅŸkilerde kadın- erkek ekonomisi hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Ä°liÅŸkilerimde ödediÄŸim tatiller olmuÅŸtur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, benim durumum yok ÅŸu an yarı yarıya yapalım dese ne güzel!' diyen ünlü ÅŸarkıcı, 'Ama erkeÄŸin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen ÅŸöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her ÅŸeyiyle taşıyabileceksen gel.’

 

Hadise'nin TikTok Paylaşımı

 

Hadise, son olarak TikTok hesabından yayınladığı bir video ile gündeme geldi. Ünlü ÅŸarkıcı, üzüntülü karelerinden oluÅŸan videonun altına, 'Kendimi; aÄŸlarken, gülerken, en güçlü ve en güçsüz halimle çok seviyorum. Herkesin bu ÅŸablonla oluÅŸturduÄŸu videoları izlemek, görmek ve paylaÅŸmak istiyorum. Her halimizle çok güzeliz' notunu düÅŸtü.



Etiketler: