Fransa'da 14 Yaşındaki Sürücü Saatte 180 Kilometre Hızla Ters Yönden Kaçmaya Çalıştı!

Fransa’nın Montbeliard bölgesinde 14 yaşındaki bir çocuk annesinin arabasını ve babasının şifresini bildiği banka kartını çaldı. Anne-baba hemen güvenlik güçlerine haber verdi. Ancak çocuğun yerini ilk belirleyen baba oldu ve kendi arabasıyla takibe başladı. Ancak çocuğun kaçmak için her türlü tehlikeyi göze aldığını anlayınca, başına bir şey gelmemesi için takipten vazgeçti.

 

Ertesi gün bu kez polis çocuğu belirledi ve takibe başladı. Ancak çocuğun teslim olmaya niyeti yoktu. Polis de bir trajediye yol açmamak için takibi bıraktı. Ancak çocuk otoyolda başka bir polis timi farketti. Hemen geri döndü, sonra da otoyolun ters istikametine dalıp 180 kilometre hızla kaçmaya başladı. Bir araca çarpınca arabayı terkedip koşarak kaçmaya başladı. Polis sonunda onu bir köyde yakalamayı başardı.

 

Çocuk şimde adli kontrol altında Daha önceden sabıkası yok ama 2 ay sonra mahkemeye çıkarıldığında bir çok suçla ilgili yargılanacak: Hırsızlık, dolandırıcılık, ehliyetsiz araba kullanmak, otoyoldaki trafik ihlalleri gibi…



Etiketler: