Esra Erol Tehdit Edildi! Sahte Mehdi'nin Muridinden Gelen Tehdite Yanıt Verdi!

ATV ekranlarında program yapan Esra Erol tehdit edildi. Esra Erol bu tehdide sert tepki gösterdi. Canlı yayında açıklama yapan Esra Erol, "Uğraşıyorum da uğraşmaya devam edeceğim. " dedi. Esra Erol daha sonra Instagram hesabından da açıklama yaptı.

 

Geçtiğimiz aylarda Esra Erol'da programına katılan Fatma Hanım, kızı Mevlüde'nin kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk adlı bir kişiyle kaçtığını anlattı. Fatma Hanım, kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk'un bir termal otelde bir harem kurduğunu belirtirken Çanakkale'deki otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddiası ortaya atıldı. Canlı yayına bağlanan Mevlüde ise kayıp olmadığını söyleyerek 'Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz" sözleriyle Mustafa Çabuk'un müridi olduğunu anlattı. Sahte mehdi Mustafa Çabuk hakkında pek çok ihbar gelirken, Çabuk'un daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve ardından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği ortaya çıktı.

 

esra erol sahte mehdi nin muridinden gelen tehditlere cevap verdi

 

Güvenlik güçleri, sahte mehdi Mustafa Çabuk'a 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma, nitelikli dolandırıcılık suçları'ndan şafak operasyonu yaptı. Çabuk, sabaha karşı 15 müridiyle birlikte gözaltına alınıp tutuklandı. Esra Erol'a tehdit mesajları gelmeye başladı. Mustafa Çabuk'un Hasan isimli müridi ses kaydı gönderdi. Esra Erol da bu ses kaydını sosyal medya hesabında paylaştı. Kayıtta Hasan isimli mürit Erol'a "Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım" sözleriyle tehditler yağdırdı. Esra Erol da bu ses kaydına canlı yayında tepki gösterdi. Esra Erol yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: İnanın bu programda ne yaptığımı, neler yapabileceğimi biliyorum. Bu programı yaparken tek başıma değilim. Buradaki her olayın ihbarı sizlerin sayesinde aydınlanıyor. Ben de yalnız olmadığımı biliyorum. Geçtiğimiz hafta sözde 'Hilafeti Muhammedi' üyelerinden bir tehdit aldım. Aynen tehditte şunu söylüyor, 'Uğraşma, benim canımla uğraşma. Sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni parça parça eder aşağı atılırsın, uğraşma' diyor. Uğraşıyorum da uğraşmaya devam edeceğim. O süreden beri eli kulağında bekliyorduk. Bu ülkede suç işleyen kişiler varsa o suçların gerekli cezayı alması için mücadele eden emniyet ekiplerimiz var savcılarımız var. Çanakkale emniyetine ve savcılığına teşekkür ediyorum. Öte yandan Esra Erol, Instagram hesabından da açıklama yaptı. Esra Erol, "Gerçekleri ortaya çıkarmaktan, haklının yanında olmaktan, taciz, istismar edileni korumaktan dünya karşımda olsa da vazgeçmeyeceğim. Siz de vazgeçmeyin" yazdı.