Tuğçe Açıkgöz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tuğçe Açıkgöz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuğçe Açıkgöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğçe Açıkgöz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Tuğçe Açıkgöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tugce acikgoz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Tuğçe Açıkgöz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Tuğçe Açıkgöz kimdir? Tuğçe Açıkgöz, 10 Şubat 1993 yılında Ankara'da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Açıkgöz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu, Halen aynı birimde asistan olarak görev yapmaktadır. Tuğçe Açıkgöz, 10 Şubat 1993 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Halen aynı birimde asistan olarak görev yapmaktadır. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında yayınlanan Alaturka filmi ile yaşayan Tuğçe Açıkgöz, en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Şirin karakterine hayat vermiştir. Adı Kaan Yıldırım ile aşk dedikodularına karışan Tuğçe Açıkgöz, 1.67 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.