Sinan Akçıl 10 Yıl Boyunca Arabasını Unuttu! 100 Bin TL Otopark Ücreti!

Sinan Akçıl arabasını 10 yıl boyunca Yediemin'de unutmuş: 'Unuttum yani ne yapayım' diye açıklamada bulundu.

 

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 10 yıl boyunca Yediemin Otoparkı’nda unuttuğu aracını yeniden gündeme taşıdı. Trafik sigortası sorunları nedeniyle bağlanan araç, zamanla yüz binlerce liralık otopark ücreti biriktirerek icra davasına dönüşmüş durumda.

 

SİNAN AKÇIL ARABASINI UNUTTU

 

Sinan Akçıl, 10 yıl boyunca Yediemin Otoparkı’nda kalan aracını unutmasıyla gündeme oturdu. Kanal D Haber’in sorularını yanıtlayan Akçıl, aracın uzun süredir kullanılmadığını ve tamamen unuttuğunu belirterek, "Kullanmadığım bir araçtı, şoför bağlatmış. O aracı unuttum. Ne yapayım yani" dedi.

 

OTOPARK ÜCRETİ 100 BİN TL

 

Olay, Balıkesir dönüşü trafik sigortası eksikliği nedeniyle aracın bağlanmasıyla başladı. Sonrasında yurt dışına giden Akçıl, aracını yıllar boyunca hatırlamadı. Aracın otoparkta kaldığı süre boyunca yüz binlerce lira otopark ücreti birikirken, bu durum sonunda icra davasına dönüştü. Ünlü şarkıcı, otopark yönetimiyle 100 bin TL’ye anlaştığını ve ödemeyi yaptıktan sonra aracını geri alacağını ifade etti. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından birçok kişi Akçıl’a aracını bağışlaması yönünde esprili önerilerde bulundu.



Etiketler: