Survivor'da Nisa Sercan Aşkında Yanan Gizem Oldu!

Karantina döneminde Türkiye'yi ekrana kitleyen Survivor'da Sercan Nisa aşkı konuşulmaya devam ederken, Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde yayınladığı ses kaydıyla duruma son noktayı koyarken bu hikayenin kaybedeni Gizem oldu. 

 

Karantina döneminde Türkiye'yi ekrana kitleyen Survivor'da Sercan Nisa aşkı konuşulmaya devam ederken, Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde yayınladığı ses kaydıyla duruma son noktayı koyarken bu hikayenin kaybedeni Gizem oldu. Bu akşamki konseyde, Acun Ilıcalı malum açık artırma oyununun ardından Nisa ve Gizem arasındaki ses kayıtlarını yayınladı ve böylece her şey açığa çıktı. Konuşmada Gizem'in Nisa'dan daha heyecanlı olduğu ve arabuluculuk yapmaya çalıştığı anlaşılıyor.

 

Bu akşamki konseyde, Acun Ilıcalı malum açık artırma oyununun ardından Nisa ve Gizem arasındaki ses kayıtlarını yayınladı ve böylece her şey açığa çıktı.Konuşmada Gizem'in Nisa'dan daha heyecanlı olduğu ve arabuluculuk yapmaya çalıştığı anlaşılıyor. Ancak Nisa açık bir şekilde Sercan'ı istemediğinden bahsediyor. Acun Ilıcalı, bu ses kaydını yarışmacılara dinletmedi ancak içeriğini açıkladı. Acun Ilıcalı, bu ses kaydını yarışmacılara dinletmedi ancak içeriğini açıkladı. Böylece artık umuyoruz ki bu konu kapandı. Ancak ses kaydının ardından Gizem'in tavrı tepki topladı. "Sevgilisi olan kıza olsun Sercanla da sevgili ol demek mi 10/10 karaktersizlik” "Gizem varlığın takıma zarardı yokluğun herkese zarar oldu.." yorumlarına neden oldu.