Supercoin Nedir? Neden Yükseliyor? İşte Cevaplar!

Supercoin nedir? Neden yükseliyor? Sosyal medyada ve interntte kullanıcılar SuperCoin'in ne olduğu ile ilgili bilgileri sıklıkla merak etmeye başladılar. Peki Supercoin nedir? Neden yükseliyor? Özelliği nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Supercoin nedir? Neden yükseliyor? Sosyal medyada ve interntte kullanıcılar SuperCoin'in ne olduğu ile ilgili bilgileri sıklıkla merak etmeye başladılar. Peki Supercoin nedir? Neden yükseliyor? Özelliği nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

TGRT Haber'in haberine göre; 2021 senesinde Binance borsası üzerinde listelenen Super Farm coin belirteciyle SUPER coin, uzun bir aranın ardından ilk kez bu denli bir yükseliş sergiledi. Büyük kripto para çöküşünden sonra Bitcoin ve Ethereum gibi varlıkların toparlanmasıyla SUPER coin fiyatı da kendine geldi. Son 24 saat içerisinde Superfarm fiyatı yüzde 40'ın üzerinde değer kazanırken yeni holderslar super coin tahmini ve gelecek yorumlarını araştırıyor. Biz de analiz sayfalarından derlediğimiz en güncel ve en doğru bilgileri içeren Super coin yorum grafik analizlerini sizler için derledik. İşte Super Coin nedir sorusunun en ayrıntılı cevabı... Super coin nedir sorusu kripto para varlığının muhteşem bir yükseliş göstermesinin ardından yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Son 24 saat içerisinde Super coin fiyatı %40'ın üzerinde artış göstererek $0.1796 seviyesine geldi. Binance BingX, KuCoin, Phemex, ve Gate.io. gibi borsalarda listelenmiş Superfarm coin fiyat tahmini ve geleceği ile öngörüleri sizler için derledik. İşte SUPER COIN yorum ve analizi...

 

SUPER COIN NEDİR?

 

SuperFarm, her hangi bir kod yazımı yapılmadan NFT tasarlanmasını basitleştirmek adına dizayn edilmiş bloklar arası bir mali (DeFi) sözleşmedir. Proje, pazar yerini ve çiftliği kullanıcıların kurallarıyla ortaya çıkarmak için yenilikçi bir dizi araç içeriyor.

 

SuperFarm, herhangi bir programlama dili bilmeye gerek kalmadan NFT olarak basarak her tokene fayda sağlamayı amaçlamaktadır. Proje, NFT yaratıcılarını, koleksiyoncularını ve tüccarlarını, herkes için açık ve erişilebilir bir NFT pazarına katılmaya teşvik ediyor. SuperFarm platformu resmi olarak 21 Mart 2021'de piyasaya sürüldü. Proje, Amerikalı bir influencer ve kripto blogger olan Elliot Wainman tarafından kuruldu. İlk finansman turunda proje, Bitcoin.com, Spark Digital Capital, Solidity Ventures, Animoca Brands ve kripto dünyasından diğer büyük şirketlerden 1,1 milyon dolar topladı.

 

SUPER, SuperFarm'ın yardımcı programı ERC-20 belirtecidir. Platformdaki stake, yönetişim, NFT düşüşleri ve ücretler için kullanılır. Kullanıcıların ayrıca çiftliklerini oluşturmak için en az 100.000 SÜPER jetona sahip olmaları gerekir. Bu koşul, başlatılan çiftliklerin ve NFT'lerin kalitesini sağlamak için belirlenmiştir. Jeton toplam 999 milyon arza sahip ve şu anda dolaşımda 357 milyon jeton var.

 

SUPER COİN FİYAT TAHMİNİ

 

SuperFarm'ın 2022'nin geri kalanı için fiyat tahminleri itibariyle farklı görüşler var. PricePrediction.net 0,21 dolara doğru bir yükseliş bekliyor ve TradingBeast yıl sonuna kadar ~ 0,222353 dolar ile yankılanıyor. Örneğin, WalletInvestor'dan diğer uzmanlar, SuperFarm'ın gelecekteki fiyatı konusunda daha karamsar ve Aralık ayındaki 0,022 ABD dolarının altındaki rakamlara atıfta bulunuyorlar.

 

2023 için SuperFarm fiyat tahminlerinde TradingBeast’s, kripto paranın fiyatının Aralık ayına kadar 0.29175 doların üzerine çıkacağını tahmin ediyor. SuperFarm'ın geleceğini tahmin eden PricePrediction.net, SuperFarm fiyatının o zamana kadar ~0,31$'a ulaşacağını söyleyerek daha fazla büyüme bekliyor. Aksine, WalletInvestor SuperFarm fiyat düşüşünü tahmin etmeye devam ediyor ve 2023'te ~0,009043$ civarında fiyat veriyor.

 

2024 için SuperFarm fiyat tahminleri hala ağırlıklı olarak olumlu, bazı analistler 0,356006-0,46 ABD Doları aralığında (TradingBeast, PricePrediction.net) fiyatlar vaat ederken, WalletInvestor farklı bir görüşe sahip ve fiyatın Aralık 2024'te 0,012 ABD Dolarına ulaşma olasılığını belirtiyor.

 

TradingBeast'in 2025 SuperFarm fiyat tahmini için yalnızca iyimserliği var ve SuperFarm'ı 2025 sonuna kadar 0,402525 dolar olarak değerlendiriyor. PricePrediction.net olumlu bir tahminle aynı fikirde ve aynı dönem için 0,65 dolar tahmin ediyor. Öte yandan, WalletInvestor ekibi daha karamsar - bu yılın Aralık ayı için SuperFarm fiyat tahminleri sadece 0,00382 dolar.

 

2030 için uzun vadeli SuperFarm fiyat tahminlerinden bahsetmişken, uzmanlar iki kutuplu görüş sunuyor. TradingBeast, SuperFarm fiyatının daha da artacağı ve on yılın sonunda 0,515231$'a ulaşacağı görüşünü ifade ediyor. PricePrediction.net'in SuperFarm için fiyat tahmini, 4,27$'a yükselen bir trend projeksiyonu ile yankılanıyor. Buna rağmen, WalletInvestor'ın vizyonu o kadar olumlu değil ve 0,005768 dolara düşüş vaat ediyor.

 

SUPER COIN GELECEĞİ 2022

 

2021'in başında SUPER 1,36$'dan işlem gördü ve fiyat sıçradı, zaman zaman 1$'a düştü. SuperFarm platformunun lansmanının açıklandığı Mart ayının başında durum değişti.

 

SuperFARM, her fiyat artışından sonra ılımlı düzeltmeler yaşasa da değer kazanmaya başladı. Platformun gerçekleşmesinden bir hafta sonra, SUPER token 31 Mart'ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,73$'a ulaştı. Bundan sonra fiyat düşmeye başladı, ancak yine de yükseliş eğilimi içinde, 1,6$ direnç seviyesinin altına düşmedi.

 

Kullanıcılar, özelleştirilebilir kurallarla çiftliklerini oluşturmak ve ayrıca teşviklerini ayarlamak için görsel araçları kullanabilir. SuperFarm ayrıca NFT'lerin yaratılmasına, onlar için madeni paraların yetiştirilmesine ve yeni ERC-20 jetonlarının yapılmasına ve ayrıca video oyunlarına NFT'lerin bağlanmasına izin verir. Çiftlikler, likidite sağlayıcıları için ödüller sağlayabilir ve ayrıca uzun vadeli hisseleri artırır ve kamu hizmetleri ile NFT'ler aracılığıyla proje hizmetlerine erişim sağlar.

 

SuperFarm aynı zamanda kripto platformları ve video oyunları endüstrisi arasında bir bağlantı olarak kabul edilir, çünkü amacı aynı zamanda AAA oyunlarında kullanılan tahsil edilebilir jetonları desteklemektir. SuperFarm platformundaki takas edilemeyen jetonlar, kullanıcıların oyuna erişmesine ve oyunda sınırlı sayıda ürün elde etmesine izin verecek. Trend, kripto piyasasının bir krizle karşı karşıya kaldığı Mayıs ortasında değişti. 23 Mayıs'ta SUPER jetonu 0,44 $'a düştü ve düşüş hareketini takiben 14 Haziran'da tüm zamanların en düşük seviyesi 0,26 $'a ulaşana kadar devam etti.

 

Fiyat toparlandıktan sonra Temmuz ayının sonuna kadar 0,4 dolar civarında kaldı ve ardından yavaş büyüme yaşamaya başladı. SÜPER piyasası Ekim ayının sonuna kadar düşüş eğilimini sürdürdü. 2 Kasım'a kadar token değişti ve tekrar yükseliş trendlerini izlemeye başladı. Token yayınlandığı sırada 1,98$'dan işlem görüyor. En son toparlanmaya rağmen çoğu analist, bunu kısa ve uzun vadeli kötü bir yatırım olarak değerlendirerek olumsuz bir SÜPER token fiyat tahmini veriyor.