Remzi Özdemir'den Dolar Tahmini! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı ekonomi analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist  ve Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir yaptığı son dolar tahmini ile ekonomi gündemine damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı ekonomi analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist  ve Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir yaptığı son dolar tahmini ile ekonomi gündemine damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist  ve Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir yaptığı son dolar tahmini ile ekonomi gündemine damga vurdu.  

 

Karar gazetesinin haberine göre; Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Temmuz ayı faiz kararında 7. defa pas hakkını kullanarak faizi yüzde 14'te sabit tuttu. Faiz kararı dolar 17,80'lere çıkarken, gram altında ise yükseliş yaşanmaya başladı. Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararının siyasi olduğunu belirten Ekonomist Remzi Özdemir kararı 'Fantazi' olarak değerlendirdi. Doların yükselişe devam edeceğini vurgulayan Özdemir, ihracat içinse kritik bir yorumda bulundu.

 

Ekonomist Remzi Özdemir, Merkez Bankası 7. defa pas geçtiği faiz kararını değerlendirdi. Türkiye'nin ihracat alanın darbe alacağını belirten Özdemir, doların ise yükselişine devam edeceğini söyledi. Özdemir, Merkez Bankası faizi ile enflasyon arasında 64 puanlık farkın 70'lere çıkacağını da vurguladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Temmuz ayı faiz kararında 7. defa pas hakkını kullanarak faizi yüzde 14'te sabit tuttu. Faiz kararı dolar 17,80'lere çıkarken, gram altında ise yükseliş yaşanmaya başladı. Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararının siyasi olduğunu belirten Ekonomist Remzi Özdemir kararı 'Fantazi' olarak değerlendirdi. Doların yükselişe devam edeceğini vurgulayan Özdemir, ihracat içinse kritik bir yorumda bulundu.

 

Ekonomist Remzi Özdemir, Merkez Bankası 7. defa pas geçtiği faiz kararını değerlendirdi. Türkiye'nin ihracat alanın darbe alacağını belirten Özdemir, doların ise yükselişine devam edeceğini söyledi. Özdemir, Merkez Bankası faizi ile enflasyon arasında 64 puanlık farkın 70'lere çıkacağını da vurguladı.

 

"DOLARIN YÜKSELİŞİ DEVAM EDECEK"

 

"Merkez Bankası faizi pas geçerse ne olur? Öncellikle dolardaki yükselişin devamı gelir. Önümüzdeki günlerde büyük bir dolar kıtlığı bekliyoruz. Türkiye'ye para girmiyor. Sürekli para çıkıyor. 5 aydır bu devam ediyor. Merkez Bankası'nın uyguladığı saçma politikadan kaynaklı."

 

HAZIR GİYİM CİDDİ ETKİLENECEK! İHRACATTA BÜYÜK DARBE

 

"Bir ülkenin Merkez Bankası kendi piyasasını bu kadar ürkütür mü? Para birimini bu kadar değersiz kılabilir mi? Bana göre Merkez Bankası bugün şekersiz kahve içecek. Verdikleri karar Türkiye'nin aleyhinde bir karar. Dolara dikkat çekmemiz gerek. İhracatımız darbe görecek. Avrupa resesyonundan Türkiye'nin ciddi bir şekilde etkilenecek. Özellikle fason ve hazır giyimde"

 

"MERKEZ BANKASI BİR KİŞİ ÜZERİNDEN DEVAM ETTİ"

 

 

"Merkez Bankası tek bir kişinin fantazileri ve hayalleri üzerinde devam etti. İlk başta dediğim gibi şekersiz kahveyi içtiler"



Etiketler: