Serenay Sarıkaya Evlilik Teklifi Mi Aldı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda verdiği detay ile takipçilerini ikiye bölerken, evlilik teklifi aldığı iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda verdiği detay ile takipçilerini ikiye bölerken, evlilik teklifi aldığı iddia edildi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda verdiği detay ile takipçilerini ikiye bölerken, evlilik teklifi aldığı iddia edildi. 

 

Cem Yılmaz ile birlikte olan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu. "Batarken ufuktan bir akşam güneşi" notuyla paylaştığı fotoğraflarda, sol yüzük parmağındaki yüzük dikkat çekti. Sarıkaya’nın sol parmağındaki yüzük takipçilerini ikiye böldü. Kullanıcıların yarısı Sarıkaya'nın evlilik teklifi aldığını ileri sürerken, yarısı da yüzüğün özel bir anlamının olmadığını savundu. Bunun yanı sıra Sarıkaya'nın paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

 

İşte o paylaşım;