Selen Görgüzel'in İddialı Sahne Kostümü Gündeme Damga Vurdu!

Son dönemde Hamdi Alkan ile boşanma ve konuşma yasağı haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün verdiği konserde tercih ettiği kırmızı derin göğüs dekolteli sahne kostümü ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde Hamdi Alkan ile boşanma ve konuşma yasağı haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün verdiği konserde tercih ettiği kırmızı derin göğüs dekolteli sahne kostümü ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün verdiği konserde tercih ettiği kırmızı derin göğüs dekolteli sahne kostümü ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Gülşen'den daha cesursun!

 

Son dönemde Hamdi Alkan ile boşanma ve konuşma yasağı haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün verdiği konserde tercih ettiği kırmızı derin göğüs dekolteli sahne kostümü ile sosyal medyada gündem oldu. İstanbul Kuruçeşme'de sahne alan Selen Görgüzel, iddialı kırmızı elbisesiyle göz doldurdu. Seyircilerin,"Gülşen'den daha cesursun!" demesi üzerine Görgüzel, "Teşekkür ederim" yanıtını verdi. Görgüzel'in performansı da seyircilerden tam not aldı. 

 

İşte o kostüm;

 

selen gorguzel in derin dekolteli kirmizi kostumu olay oldu 1

 

selen gorguzel in derin dekolteli kirmizi kostumu olay oldu 2

 

selen gorguzel in derin dekolteli kirmizi kostumu olay oldu 3

 

selen gorguzel in derin dekolteli kirmizi kostumu olay oldu 4

 

selen gorguzel in derin dekolteli kirmizi kostumu olay oldu 5