Özge Özacar'ın Bikinili Yaz Paylaşımı Gündem Oldu! Olağanüstü Gözüküyorsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özacar Instagram sayfasından yaptığı bikinili yaz paylaşımında güzelliğiyle büyülerken çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özacar Instagram sayfasından yaptığı bikinili yaz paylaşımında güzelliğiyle büyülerken çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Özge Özacar Instagram sayfasından yaptığı bikinili yaz paylaşımında güzelliğiyle büyülerken çok sayıda övgü dolu yorum aldı.

 

ozge ozacar in bikinili paylasimi sosyal medyada gundem oldu olaganustu gozukuyorsun

 

Olağanüstü gözüküyorsun!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Özge Özacar için takipçileri "Çok güzelsin", "Kalbim", "TV izlemeyen ben bölümlerini 7-8 kere izliyorum insan evladımısın", "Vay canına. Gerçekten olağanüstü görünüyorsun. Bu muhteşemi anlatmaya kelimeler yetmez. sen gerçek bir yıldızsın" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: