Oliver Mellor Rhian Sugden Çifti Tatil İçin Kaş'ı Tercih Etti!

Ünlü İngiliz iç çamaşırı modeli ve iki yıl önce Antalya'da evlendiği eşi ünlü oyuncu Oliver Mellor pandemiye rağmen yine tatil için Antalya'nın Kaş ilçesini tercih ettiler. 

 

Ünlü İngiliz iç çamaşırı modeli ve iki yıl önce Antalya'da evlendiği eşi ünlü oyuncu Oliver Mellor pandemiye rağmen yine tatil için Antalya'nın Kaş ilçesini tercih ettiler. 2018 yılında Antalya'nın Kaş ilçesinde hayatının aşkı ünlü ingiliz aktör Oliver Mellor ile dünyaevine giren ünlü iç çamaşırı mankeni Rhian Sugden eşiyle birlikte tatil için yine evlendikleri yer olan Antalya'nın Kaş ilçesini tercih ettiler. 

 

1960 yılından beri devam eden dünyanın en uzun soluklu televizyon projelerinden biri olan Coronation Street'te canlandırdığı Matt Carter ya da Dr. Carter karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve adını duyuran ünlü aktör Oliver Mellor ile 2018 yılında evlenen ünlü İngiliz iç çamaşırı mankeni Rhian Sugden, eşiyle birlikte Antalya'nın Kaş ilçesinde gerçekleştirdikleri tatilden kareleri sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sunarken, ikilinin paylaşımları sosyal medyada olay oldu. 

 

İşte Oliver Mellor Rhian Sugden çiftinin Antalya'nın Kaş ilçesinden tatil fotoğrafları; 

 

Rhian Sugden

 

Rhian Sugden 2

 

Rhian Sugden 3

 

Rhian Sugden 4

 

Rhian Sugden 5

 

Rhian Sugden 6

 

Oliver Mellor

 

Rhian Sugden 7

 

Oliver Mellor Rhian Sugden