Mükemmel Eşleşme Kerem Ahmet Kayakesen Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Mükemmel Eşleşme Kerem Ahmet Kayakesen kimdir? TRT1'de 17 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Mükemmel Eşleşme dizisinde Kerem karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahmet Kayakesen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ahmet Kayakesen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mükemmel Eşleşme Kerem Ahmet Kayakesen kimdir? TRT1'de 17 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Mükemmel Eşleşme dizisinde Kerem karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahmet Kayakesen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ahmet Kayakesen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mukemmel eslesme kerem ahmet kayakesen kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Mükemmel Eşleşme Kerem Ahmet Kayakesen kimdir?

 

Ahmet Kayakesen kimdir? Ahmet Kayakesen 27 Eylül 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Burcu Terazi’dir. Çok küçük yaşlardan itibaren tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Tam bir spor tutkunu olan Kayakesen düzenli olarak spor yapmaktadır. Tam anlamıyla bir hayvansever olan ünlü oyuncu sık sık hayvanlarla ilgili paylaşımlar yapıp bu konudaki sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Dalış yapmayı sevmektedir.Fenerbahçe taraftarıdır. Gitar çalmayı ve ata binmeyi sevmektedir. Daha önce Çılgın Dersane 3, Kocamın Ailesi, Aşk Yalanı Sever, Kertenkele Yeniden Doğuş, Hanım Köylü, Savaşçı, Yasak Elma, Hercai, Aynen Aynen, Bergen, Nasıl Fenomen Oldum, gibi yapımlarda rol almıştır. PH7 Entertainment şirketine bağlı olarak kariyerini sürdürmektedir. Instagram’da ahmetkayakesen ismiyle paylaşımlarına devam eden Ahmet Kayakesen’in bu mecrada 395K takipçisi bulunmaktadır.