Müge Anlı Elnare Kızmaz Olayında Flaş Gelişme! 1 Tutuklama 1 İntihar!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Elnare Kızmaz olayında yeni gelişmeler yaşanırken, ortaya çıkan yeni detaylar şok etkisi yarattı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Elnare Kızmaz olayında yeni gelişmeler yaşanırken, ortaya çıkan yeni detaylar şok etkisi yarattı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Elnare Kızmaz olayında yeni gelişmeler yaşanırken, ortaya çıkan yeni detaylar şok etkisi yarattı. 

 

Müge Anlı 9 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan bölümde yaptığı açıklamada Elnare Kızmaz olayı ile ilgili Elnare Kızmaz'ın uygunsuz görüntülerinin kaydedilmesi sonrası jandarmanın yaptığı soruşturma neticesinde 65 yaşındaki Muzaffer Deniz isimli şahıstan alınan DNA örneği ile Elnare Kızmaz'a istismar suçundan cezaevine konulduğunu belirtti. Ayrıca yine DNA örneği alınan 80 yaşındaki bir başka köylü Seyfettin Kara ise kendini asarak intihar ettiğini ama köylünün bu gelişme üzerine onun da Elnare Kızmaz'ı istismar ettiğini düşündüklerini belirtti. Olay karşısında şaşkınlığını gizlemeyen ve yaşından başından utanması gereken insanların bunları yapmasına şaşırdığını söyleyen Anlı bu ülkede yaşayan vatandaşların kimlere güveneceğini şaşırdığını söyledi. 

 

muge anli elnare kizmaz olayinda flas gelisme

 

1 kafa tası 1 kaval kemiği bulundu!

 

Müge Anlı ayrıca yaptığı açıklamada yapılan aramalarda bir kafa tası kemiği bir de kaval kemiği bulunduğunu ve bu kemiklerin Elnare Kızmaz'a ait olduğunun değerlendirildiği ve araştırmaların devam ettiği belirtti. Yaptığı açıklamada kemiklerin muhtemelen orada yaşayan vahşi hayvanlar tarafından çıkarıldığını belirten Anlı yeni gelişmeleri aktaracağını belirtti.