Metin Uca'nın Vasiyeti Ortaya Çıktı! 'Ne Yazık Ki Böyle Bir Şansım Yok!'

Geçtiğimiz gece fenalaşarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sunucu ve programcı Metin Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı. 

 

Yazar ve sunucu Metin Uca, geçirdiği trafik kazası sonrası İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gece saatlerinde menajeri acı haberi verdi. 72 saat detayı ortaya çıktı. Öte yandan Metin Uca son röportajında vasiyetini bu sözlerle açıklamış. Ünlü televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirdi. Kazanın nedeni, ünlü sunucunun bayılmasıydı.

 

Haberler'de yer alan habere göre; Hastanede yapılan tetkikler sonucunda, boyun şah damarlarının tıkalı olduğu ve bu durumun kazaya yol açtığı ortaya çıktı. Uca, hastanede bir hafta boyunca tedavi gördü ve yoğun bakımda bulundu. Ancak geçtiğimiz günlerde normal odaya alınan Metin Uca, sevenlerine seslendi. Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, sağlığının düzelmekte olduğunu ve en kısa zamanda sahneye dönmeyi planladığını söyledi. Ayrıca doğum gününü sevenleriyle birlikte sahnede kutlamayı umduğunu belirtti.

 

KÖTÜ HABER DÜN GELMİŞTİ

 

Ancak dün kötü bir gelişme yaşandı. Sağlık durumu bir anda kötüleşen Uca, yeniden fenalaştı ve acil bir operasyona alındı. Ünlü sunucu, entübe edildi. Metin Uca'nın menajeri, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sanatçının entübe edildiğini ve kritik bir 72 saat geçirmesi gerektiğini duyurdu.

 

Acı haber gece saatlerinde geldi. Uca'nın vefat haberini menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Baykara paylaşımında, "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor" ifadelerini kullandı. Uca'nın cenazesi, sabah saatlerinde Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden, incelenmek üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

 

Geçen yıl Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Metin Uca hayatına dair itiraflarda bulunmuştu. Yaşadığı ilişkilerle ilgili yaşadıklarını anlatan Metin Uca, "Yalnızlık korkun var mı?" sorusu üzerine "60 yaşındayım ve yalnızım. Aman bana bir şey olursa diye bir kadınla birlikte olma taraftarı değilim. Bu o kadına haksızlık olur. Kendi adıma yetmeye çalışıyorum. Ölümden de korkmuyorum. Güzel öleceğimi düşünüyorum" demişti. Hayatı boyunca hep ölümlerle sınandığını söyleyen ünlü sunucu, sözlerine şöyle devam etmiş: 30 yaşında 1,5 ay ara ile anne ve babamı kaybettim. O günden beri de yalnız yaşıyorum. Bağlanma korkum o zamana dayanıyor.

 

Hayatımda hep sevdiklerimle sınandım. Birlikte olduğum 3 kadını da peş peşe kaybettim. Ankara'da ses sanatçısı bir sevgilimle kötü ayrılmıştık. Evde astım krizi geçirdi. Ona karşı çok mahcup olduğum bir hayatım var. Sonra Derya'yı kaybettim. Sonra yine bir başkası var. Bu ölümler hep ayrıldıktan sonra oldu. Kendimi suçlu hissetmedim ama istemeden üzdüm.’ "3 kadın peş peşe ölünce istemeden ben insanların hayatlarını olumsuz etkileyen biri miyim diye düşünmeye başladım. Bundan sonra ilişkileri daha yüzeysel, tutkulu ama evliliğe gitmeyecek bir düzeyde yaşamayı tercih ettim.”

 

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

 

Vasiyetinden bahseden Metin Uca, yakılarak ölmek istediğini küllerinin de İstanbul boğazından serpilmesini ifade ederek ' Ne yazık ki böyle bir şansım yok' ifadelerini kullanmıştı.



Etiketler: