Merve Boluğur'un Cinsellikle İlgili Sözleri Gündeme Damga Vurdu!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, Enes Batur'un kanalına konuk olurken, cinsellikle ilgili söyledikleriyle olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, Enes Batur'un kanalına konuk olurken, cinsellikle ilgili söyledikleriyle olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Enes Batur'un kanalına konuk olurken, cinsellikle ilgili söyledikleriyle olay oldu.

 

Ünlü YouTuber Enes Batur’a konuk olan Merve Boluğur, programda cinsellikle ilgili söylediği sözlerle olay oldu. "İlk gün gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister” diyen Merve Boluğur, "Erkek bir aydan önce eve girmemeli" sözleriyle programa damga vurdu. Merve Boluğur, sözlerine şöyle devam etti: "Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz. Birinci günden film filan izleyemeyiz..."

 

merve bolugur cinsellik