Hakan Ural Kızının Ä°liÅŸkisi Hakkında Ä°lk Kez KonuÅŸtu! Neler Söyledi?

Hakan Ural kızı Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, yaptığı açıklamada Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında ilk kez konuÅŸtu. Peki Hakan Ural kızı Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hakan Ural kızı Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, yaptığı açıklamada Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında ilk kez konuÅŸtu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, yaptığı açıklamada Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında ilk kez konuÅŸtu. Peki Hakan Ural kızı Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hakan Ural kızı Melisa Ural'ın iliÅŸkisi hakkında neler söyledi?

 

Hakan Ural, kızı Melisa Ural'ın Alaattin KadayıfçıoÄŸlu ile iliÅŸkisi hakkında ilk kez konuÅŸtu. Ural, "Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk" dedi.Açıklamalarına devam eden Hakan Ural, "Bir sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiÅŸtim. Ona müteÅŸekkirim, kızımı çok mutlu ettiÄŸi için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri deÄŸer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak" ÅŸeklinde konuÅŸtu. Hakan Ural, kızı Melisa’nın erkek arkadaşı için “Benim damat olacak gibi duruyor, düÄŸününde halay çekeceÄŸim" ifadelerini kullandı.

 

hakan ural kizi melisa ural in iliskisi hakkinda ilk kez konustu



Etiketler: