Gizem Katmer'den Çarpıcı Masumlar Apartmanı Yorumu! En Çok 6. Bölümde Zorlandım!

TRT1'de Salı günleri ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Neriman karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gizem Katmer Bi Başka'ya yaptığı açıklamalarda dizide en çok zorlandığı sahneyi anlattı. 

 

TRT1'de Salı günleri ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Neriman karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gizem Katmer Bi Başka'ya yaptığı açıklamalarda dizide en çok zorlandığı sahneyi anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gizem Katmer Bi Başka'ya yaptığı açıklamalarda dizide en çok zorlandığı sahneyi anlattı. Masumlar Apartmanı’nda hayat verdiği Neriman karakteriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Gizem Katmer, Bi Başka’ya çok özel açıklamalarda bulundu.

 

En çok küvet sahnesinde zorlandım! 

 

Dizide en zorlandığı sahnenin 6. Bölümdeki küvet sahnesi olduğunu anlatan oyuncu, “Zorlandığım sahneler, bana daha fazla keyif veriyor’’ dedi. Neriman’ın aksine çok mutlu bir çocukluk geçirdiğini anlatan Katmer, birbirini seven bir anne-babayla büyüdüğünü ve her konuda desteklendiği için çok şanslı olduğunu belirtti. Kocaeli Üniversitesi’nde Oyunculuk okuduğu süreçte kendisine daha çok ‘cici kız’ rollerinin yakıştırıldığını anlatan oyuncu, ‘’Bu algıyı yenmek için, hep cici kız imajından uzak roller çalıştım’’ dedi.

 

İşte o açıklamalar;