Gizem Güven'den Boşanma Aşamasında Olduğu Caner Turp İle İlgili Flaş Hamle!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gizem Güven, sosyal medyada boşanma aşamasında olduğu eşi Caner Turp ile ilgili yaptığı hamle ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gizem Güven, sosyal medyada boşanma aşamasında olduğu eşi Caner Turp ile ilgili yaptığı hamle ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gizem Güven, sosyal medyada boşanma aşamasında olduğu eşi Caner Turp ile ilgili yaptığı hamle ile gündem oldu. 

 

"Sihirli Annem" dizisinde 'Ceren' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Gizem Güven, 10 yıl aşk yaşadığı futbolcu Caner Turp ile 1 buçuk yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çiftten geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Gizem Güven, Instagram hesabından Caner Turp ile fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve evlilikleri sonlandırma kararı aldıklarını duyurmuştu. Eski eşiyle yaşadığı evi terk edip yeniden İstanbul'a dönen Güven, kendisine yeni bir hayat kurdu. Gizem Güven ile Caner Turp herkesi şoke eden bir karar verdi. Ünlü oyuncu haberi kendi kişisel Instagram hesabından duyurmuştu. Güven, Turp ile fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve evlilikleri sonlandırma kararı aldıklarını resmi olarak açıklamıştı.

 

gizem guven den bosanma asamasindaki esi caner turp ile ilgili flas hamle

 

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Bir süredir evliliğimiz ile ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da geçmişimize ve birbirimize olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

 

TAMAMEN SİLDİ 

 

Son olarak Gizem Güven'den flaş bir hamle daha geldi. Güven, boşanacağını duyurduğu eşi Caner Turp ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Oyuncunun bu hamlesi, "geri dönüşü yok" yorumlarına sebep oldu.