Belçika Prensesi Delphine Reklam Yıldızı Oldu!

Belçika Prensesi Delphine, sosyal medyada yayınlanan videolarda “Couleurs de Noir” ce “Mayerline” gibi ülkesinin güzellik ürünleri firmalarının tanıtımını yapıyor. Yasal açıdan hiçbir sakıncası yok ama kraliyet ailesi uzmanlarına göre, yakışıksız.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

“Size ‘Couleurs de Noir’ makyaj markasını takdim etmekten çok mutluyum. Bir çok neden ötürü onu seviyorum. Çok doğal, vrjetal, temiz ve bir Belçika markası. Onunla bir çok ortak noktamız olduğunu düşünüyorum. Heyecan, yenilik, yaratıcılık gibi…”

 

Prenses Delphine  İnstagram’da paylaşılan reklamlarda “Couleurs de Noir” markasını göklere çıkardı. Ayrıca mantoları elden geçirip ikinci hayat veren “Mayerline” firmasının şapkasını başına geçirip “Bu gibi yenilikçi Belçika firmalarına hayranım. Sürdürülebilir bir gelecek için bu girişimler çok önemli” diye konuştu.

 

Aslında kraliyet ailesi üyelerinin ticari faaliyetlere karışmaları yasak. Ancak uzmanlara göre Prenses Delphine’in durumu biraz farklı: Kraliyet ailesinin bir üyesi ama bir ayağı dışarıda. Çünkü kraliyet ailesine sağlanan ödenekten pay alamıyor, bu da onu hayatını kazanmak zorunda bırakıyor.



Etiketler: