Aynı Anda 1 Milyon Kişi 51. Bölgeye Giderse Ne Olur?

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Herşey Dahil, yayınladığı videosunda bu kez Amerika'nın en iyi korunan bölgesi olan 51. bölgeye aynı anda 1 milyon kişinin gitmesi durumunda olacaklardan bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Herşey Dahil, yayınladığı videosunda bu kez Amerika'nın en iyi korunan bölgesi olan 51. bölgeye aynı anda 1 milyon kişinin gitmesi durumunda olacaklardan bahsetti. Yayınladığı videosunda 51. bölgeye aynı anda 1 milyon insanın gitmesi durumunda olacaklardan detayları ile bahseden ünlü Youtuber bu içeriği ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada başlatılan bir kampanya çerçevesinde 51. bölgeye 1 milyon insanın gideceğinin açıklanması ABD hükümetinde çok sert karşılık buldu. ABD hükümeti yaptığı açıklamada insanların 51. bölgeye yaklaşmaya kalkması durumunda Amerika'nın güvenliği karşısında vurulacaklarını belirtilirken, sırf bu yerin korunması için 1 milyon kişiye ateş açılıp açılmayacağı merak konusu oldu. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.