Adı Sevgi Orhan Bey Bertan Dirikoğlu Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Adı Sevgi dizisi Orhan Bey Bertan Dirikoğlu kimdir? Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş’in yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sadullah Celen’in oturduğu Adı Sevgi dizisinde Orhan Bey karakterine hayat veren Bertan Dirikoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bertan Dirikoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Adı Sevgi dizisi Orhan Bey Bertan Dirikoğlu kimdir? Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş’in yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sadullah Celen’in oturduğu Adı Sevgi dizisinde Orhan Bey karakterine hayat veren Bertan Dirikoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bertan Dirikoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

adi sevgi orhan bey bertan dirikoglu kimdir

 

Adı Sevgi dizisi Orhan Bey Bertan Dirikoğlu kimdir?

 

Bertan Dirikoğlu kimdir? Bertan Dirikoğlu Adı sevgi dizisinde Orhan Bey karakterine hayat vermiştir. Oyuncu daha önce Sıla, ve Kızlar Yurdu gibi yapımlarda yer almıştır. Oyuncu ile ilgili fazla bir bilgi bulunmamaktadır.