5 Yıl Önce Türkiye'ye Gelen Genç İsmini Kıvanç Özçivit Yaptı!

Sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri 5 yıl önce Suriye'den Türkiye'ye gelen gencin mahkeme kararıyla ismini Kıvanç Tatlıtuğ ile Burak Özçivit'in karışımından türettiği Kıvanç Özçivit olarak değiştirmesi haberi oldu. 

 

Sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri 5 yıl önce Suriye'den Türkiye'ye gelen gencin mahkeme kararıyla ismini Kıvanç Tatlıtuğ ile Burak Özçivit'in karışımından türettiği Kıvanç Özçivit olarak değiştirmesi haberi oldu. Son dönemde Türk dizilerinin Arap dünyası üzerindeki etkisi giderek artarken, bunun bir örneği 5 yıl önce Suriye'den Türkiye'ye gelen gencin mahkeme kararıyla ismini Kıvanç Tatlıtuğ ile Burak Özçivit'in karışımından türettiği Kıvanç Özçivit olarak değiştirmesi haberi oldu. 

 

İsmini Kıvanç Özçivit olarak değiştirdi!

 

5 yıl önce Türkiye’ye gelen 23 yaşındaki Suriyeli, izlediği Türk dizilerinden etkilenerek adını mahkeme kararıyla "Kıvanç Özçivit" olarak değiştirdi. Sosyal medyada kısa sürede TT (Trend Topic) konularından biri olan bu haber günün en çok konuşulan konusu oldu. 

 

İşte o haber;