Yazgı Belgin Ceren Yavuz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yazgı dizisi Belgin Ceren Yavuz kimdir? TV8'de yayınlanan yayınlanan Yazgı isimli kanalın ikinci günlük dizisinde Belgin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ceren Yavuz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yazgı dizisi Belgin Ceren Yavuz kimdir? TV8'de yayınlanan yayınlanan Yazgı isimli kanalın ikinci günlük dizisinde Belgin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ceren Yavuz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yazgi belgin ceren yavuz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yazgı dizisi Belgin Ceren Yavuz kimdir? 

 

Ceren Yavuz kimdir? Ceren Yavuz 25 Ocak 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 31 yaşındadır. Burcu Kova’dır. Eren isminde bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Ailesiyle vakit geçirmeyi sevmektedir. Daha önce Yaralı Kuşlar ve Senden Daha Güzel dizlerinde rol almıştır. Instagram’da ceren.yvzz ismiyle paylaşımlarına devam eden Ceren Yavuz’un 5067 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Tümay Özokur menajerliğinde devam etmektedir.