Yasmin Erbil'den Aşk Paylaşımı! Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda aşka geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda aşka geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda aşka geldi. 

 

Aşka geldi!

 

Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından kalp emojisiyle paylaşarak mutluluklarını sergiledi. Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, Yiğit Poyraz ile aşk yaşadığını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etmişti. Doğum gününde de sevgilisiyle fotoğraflarını yayınlayan Erbil, Poyraz ile öpüştüğü anları da paylaşmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Yasmin Erbil ile sevgilisinden yeni fotoğraf geldi. Erbil, bu fotoğrafı kalp emojisi ekleyerek takipçileriyle paylaştı. Daha önce sevgilisinden bir istekte bulunan Yasmin Erbil, "Saçını kes artık" demişti.

 

İşte o paylaşım;

 

yasmin erbil aska geldi