Yaş Farkını Ben Sorun Etmezken İnsanlara Ne Oluyor?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yaptığı açıklamada ünlü yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile arasındaki 18 yaşlık farkı eleştiren insanlar için "Yaş farkı benim için sorun değilken insanlara ne oluyor?" dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yaptığı açıklamada ünlü yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile arasındaki 18 yaşlık farkı eleştiren insanlar için "Yaş farkı benim için sorun değilken insanlara ne oluyor?" dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yaptığı açıklamada ünlü yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile arasındaki 18 yaşlık farkı eleştiren insanlar için "Yaş farkı benim için sorun değilken insanlara ne oluyor?" dedi.

 

Oyuncu Hazar Ergüçlü (28) ile yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’nün (46) bir karesi çiftin hayranları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Yorumlarda yine 18 yıllık yaş farkına vurgu yapıldı. Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü arasındaki yaş farkı konusunda, “Ben hiç sorun etmezken insanlara ne oluyor?” dedi.

 

Onur Ünlü ise Posta’ya şunları söylemişti: "Hazar’ın yaşını gazetelerden öğrendim. Anlam veremiyorum yorumlara. Hazar’ın yaşını, arada kaç yaş fark olduğunu gazetelerden öğrendim. Daha önce hiç düşünmemiştim."