Yakamoz S-245 Kenan Alper Saldıran Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Yakamoz S-245 Kenan Alper Saldıran kimdir? İlk bölümü 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanması planlanan, yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak'ın yazdığı Yakamoz S-245 dizisinde Kenan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alper Saldıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Alper Saldıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yakamoz S-245 Kenan Alper Saldıran kimdir? İlk bölümü 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanması planlanan, yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak'ın yazdığı Yakamoz S-245 dizisinde Kenan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alper Saldıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Alper Saldıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yakamoz s-245 kenan alper saldiran kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Yakamoz S-245 Kenan Alper Saldıran kimdir?

 

Alper Saldıran kimdir? Alper Saldıran, 16 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuşture öğretmenidir. Daha anaokuluna giderken piyeslerde oynamaya başladı. İlkokulda da devam etti. Ortaokul yıllarında müziğe ilgisi başladı; 2. sınıfta aldığı elektrogitarıyla 2 yıl boyunca ilgilendi. Alper Saldıran, 16 Eylül 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Turizm lisesi 1. sınıfta, otel stajını tamamlarken, gelen reklam teklifiyle kamerayla tanıştı. Liseden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü'ne geçiş yaptı ancak okulunun ikinci yılında oyunculuk üzerine eğitim almaya karar verdi ve okulu bırakıp Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne burslu olarak başladı. Üniversite döneminde, Turgut Özakman'ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler-arası tiyatro yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Alper Saldıran, Kalbim Ege'de Kaldı Mustafa, Beni Böyle Sev, İnsanlar Alemi, Sağ Salim, Böyle Bitmesin, Mavi Kelebekler, Anadolu Kartalları, Misafir, Yerden Yüksek, Melekler Korusun, Derman, Hüzün Dolayısıyla Kapalıyız, Kara İnci, Bir Dilim Aşk gibi yapımlarda yer aldı. Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Erdem karakterine hayat veren Alper Saldıran, 1.79 metre boyunda, 75 kilo ve Başak burcudur.