Toprak İle Fidan  Keriman Tunç Asuman Bora Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Toprak İle Fidan Keriman Tunç Asuman Bora kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Keriman Tunç karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Asuman Bora ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Asuman Bora kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Toprak İle Fidan Keriman Tunç Asuman Bora kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Keriman Tunç karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Asuman Bora ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Asuman Bora kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

toprak ile fidan keriman tunc asuman bora kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Toprak İle Fidan Keriman Tunç Asuman Bora kimdir?

 

Asuman Bora kimdir? Asuman Bora 1959 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 63 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Daha önce Ezo Gelin, Unutma Beni, Dila Hanım, Mehmetçik Kat’ül Amare, Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da asuman_bora ismiyle paylaşımlarına devam eden Asuman Bora'nın bu mecrada 1903 takipçisi bulunmaktadır.