Tolga Karadeniz Ve Olga Krivonogova Evleniyorlar!

Ünlü Ä°ÅŸletmecilerden Tolga Karadeniz ve Yakutistan'lı Ünlü GiriÅŸimci Ä°ÅŸ Kadını Olga Krivonogova hayatlarını birleÅŸtirme kararı aldı.

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Ünlü Ä°ÅŸletmecilerden Tolga Karadeniz ve Yakutistan'lı Ünlü GiriÅŸimci Ä°ÅŸ Kadını Olga Krivonogova hayatlarını birleÅŸtirme kararı aldı. Ünlü Ä°ÅŸletmecilerden Tolga Karadeniz ve Yakutistan'lı Ünlü GiriÅŸimci Ä°ÅŸ Kadını Olga Krivonogova hayatlarını birleÅŸtirme kararı aldı.

 

tolga karadeniz ve olga evleniyor

 

Yaz tatillerini  Aydın'da yer alan Pamucak Richmond Ephesus Otel'de yapan Tolga Karadeniz ve Olga Krivonogova aldıkları sürpriz bir karar ile 6 aylık birlikteliklerini dünya evine girerek devam ettirme kararı aldılar. Ünlü Ä°ÅŸletmecilerden Tolga Karadeniz, geçtiÄŸimiz günlerde basına yaptığı açıklamada "  Yakutistan'dan gelin getiriyorum.Olga Krivonogova ile hayatımızı birleÅŸtirme kararı aldık.Kendisine "Altın KelebeÄŸim "diye hitap ediyorum benim için çok özel birisi kendisi çok zeki ve güçlu bir kadın aynı zamanda her erkeÄŸin arkasında güçlü ve zeki bir kadın kesinlikle olmalı.Olgayı ilk gördüÄŸümde iÅŸte evleneceğım kadın bu Kalbimde bir yıldız gibi parlıyor" diyerek açıklamalarını bitirdi.