TikTok Fenomeni Taylor Rousseau Grigg 25 Yaşında Vefat Etti!

TikTok’ta bir milyonu aşkın takipçisi olan internet ünlüsü ve sosyal medyada etki sahibi Taylor Rousseau Grigg, 25 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Cameron Grigg, ölümü Instagram’dan duyurdu: 'Bizim yaşımızda hiç kimse böylesine büyük bir acıyla karşılaşmaya hazır değil…'

 

Cameron Grigg daha sonra şu bilgileri verdi: “Taylor son bir yılda, bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceğinden daha fazla acı çekti. Tüm bu acılarına rağmen çevresine hep ışık ve neşe saçtı. Hayatımda tanıdığım en cesur ve en güçlü kadın o. Tek tesellim, artık acı çekmiyor olması..”

 

Cameron Grigg eşinin ölüm nedenini belirtmedi, sadece “Birden ve beklenmeyen bir ölüm oldu” dedi.

 

Taylor Rousseau Grigg son aylarda bir çok kez hastaneye kaldırıldı ama hiç açıklama yapmadı. Kocası, “Bizim hayatlarımız için her gün mücadele verdiğini ama artık ölmek istediğini söylüyordu” diye konuştu.

 

Genç karısının organlarını bağışlayacağını açıklayan Cameron Grigg, “Vücudu onu terketmiş olsa da, anısı hep canlı kalacak ve yaşayacak” dedi.

 

Taylor Rousseau Grigg’in hayranları ölüm haberini duyunca, ailesine sosyal medyadan, özellikle de TikTok’tan başsağlığı mesajları yağdırdılar. İşte mesajlardan birkaç cümle:

 

“Kalbim bu acıyı kaldıramıyor.”

 

“Cameron ve ailesine sabır diliyorum.”

 

“Yokluğunu o kadar hissedeceğim ki…”

 

“Cennet bir melek kazandı. Hep seninle olacağız. Senin de hep bizimle olacağına inanıyorum.”