Talat Bulut Yeni Nesil Oyuncularla İlgili Konuştu! Biraz Şımarıklık Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Talat Bulut, önceki gün objektiflere yansırken, yeni nesil oyuncularla ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Talat Bulut, önceki gün objektiflere yansırken, yeni nesil oyuncularla ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Talat Bulut, önceki gün objektiflere yansırken, yeni nesil oyuncularla ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Biraz şımarıklık var!

 

Talat Bulut, "Yeni jenerasyondan beğendiğiniz oyuncular var mı?" sorusuna yanıt verdi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Talat Bulut yaptığı açıklamada "Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp tebrik ediyordum. 3 gün sonra beni görüp 'Merhaba' demiyorlar. Bunlardan çok sıkıldım. Onun için 'Şu oyuncuyu çok beğeniyorum' demeyeceğim. Biraz şımarıklık var. Bir popülarite yakalamışsa onu oyunculuk başarısı olarak algılıyor. Meşhur olmak, popüler olmak adına değil, 'Yeteneğimi, yaratıcılığımı nasıl geliştirebilirim?' diye yatırım yapmaları gerekiyor." ifadelerini kullandı.