Tahsin Güney Rap Filmi Çekmeye Hazırlanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Tahsin Güney'in yeni bir rap filmi çekmeye hazırlanırken, proje sosyal medyada ses getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Tahsin Güney'in yeni bir rap filmi çekmeye hazırlanırken, proje sosyal medyada ses getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yönetmen Tahsin Güney'in yeni bir rap filmi çekmeye hazırlanırken, proje sosyal medyada ses getirdi.  

 

Tahsin Güney rapçilerin geçmişte bugüne kadar yaşatıkları hayatlarını ele alacağı bir film çekmeye hazırlanıyor. Filmde bir çok ünlü rapçide de rol alacak. Zor günlerden geçerek bugünlere geldiklerini filme aktaracak.

 

tahsin guney rap filmi yapmaya hazirlaniyor

 

Tahsin Güney Kliplere Yeni Bir Soluk Getiriyor

 

Tahsin Güney kliplerde sanal dünya ile gerçek dünyayı bir araya getiriyor. Unreal Engine motoru ile daha önce Türkiye’de yapılmamış olan teknolojiyi müzik kliplerleri birleştiriyor.

 

tahsin guney rap filmi yapmaya hazirlaniyor

 

Tahsin Güney TheAnswer 2 Sezon İçin Çalışmalara Başladı

 

TheAnswer yönetmeni Tahsin Güney 2. sezon için çalışmalara başladı. 2. sezona TheAnswer programında farklı konseptle devam edilecek. Yeni sezon için açıklamalarda buluanan Güney "Güzel sürprizlerle geleceğiz. İzleyicilerimiz ikinci sezon sürprizlerimizle heyecanlacaklar." ifadelerini kullandı. 

 

tahsin guney rap filmi yapmaya hazirlaniyor