Survivor Panorama Ekibi Değişti! Yeni Ekipte Kimler Var?

Survivor Panorama ekibinde kimler var? TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programının ekibi komple değişirken, yeni ekipte yer alan isimler merak konusu oldu. Peki Survivor Panorama ekibinde kimler var? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor Panorama ekibinde kimler var? TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programının ekibi komple değişirken, yeni ekipte yer alan isimler merak konusu oldu. TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'ın  kritiğinin yapıldığı Survivor Panorama ekibi bu yıl farklı isimlerle yola devam etmeye hazırlanırken, Survivor Panorama programında yer alacak yeni isimler sosyal medyada merak konusu oldu. Peki Survivor Panorama ekibinde kimler var? Cevaplar haberimizde..

 

survivor panorama ekibi degisti 1

 

Survivor Panorama programının yeni ekibi açıklandı! 

 

Acun Medya tarafından hazırlanarak ekranlara gelen Survivor, bu yıl All Star sezonuyla izleyici karşına çıkacak. Aylar öncesinden duyurulan formatla birlikte kimlerin yer alacağı büyük bir heyecanla beklenmiş, en sonunda Acun Ilıcalı kendi sosyal medya hesabından Ünlüler ve Gönüllüler kadrosunu duyurmuştu.

 

survivor panorama ekibi degisti 2

 

Birbirinden iddialı ismin yer aldığı kadroda Survivor Panorama’da sunuculuk yapan Sema Aydemir ve Mert Öcal Ünlüler Takımında mücadele edecek. İkilinin Dominik’e gitmesinin ardından Panorama’da sunuculuk yapacak isimlerin değiştiği kesinleşti. Peki yeni sunucular kim oldu? İşte haberin detayları…

 

survivor panorama ekibi degisti 3

 

Geçtiğimiz yıllar içerisinde Survivor Panorama’nın sunuculuğunu birçok isim yapmış olsa da kemik kadrosu değişmedi. Geride bıraktığımız 2021 sezonunda Furkan Dede, Sema Aydemir, Semih Öztürk ve Murat Özarı Panorama Ekstra’nın sunuculuğunu üstlenirken Hakan Hatipoğlu, İhsan Tarkan, Damla Can, Melisa Emirbayer, Mert Öcal ve Gökhan Özdemir farklı gün ve saatlerde Panorama programının sunuculuğunu üstleniyordu.

 

 

survivor panorama ekibi degisti 4

 

Survivor All Star kadrosunun açıklanmasıyla birlikte Panorama’da yer alan sunucularda değişikliğe gidildi. Survivor’ın 2017 ve 2018 sezonlarında yarışarak hızı ve mücadelesiyle ekranlara damgasını vurmuş olan Sema Aydemir ile Survivor 2020 sezonunda yarışan Mert Öcal; Survivor All Star 2022 Ünlüler kadrosuyla yeniden Dominik’e gidiyor. Yarışmanın başlamasına çok az bir zaman kala İkilinin Panorama’da sunuculuğa devam edemeyecek olmasıyla birlikte yerlerine gelecek yeni sunucular da belli oldu.

 

survivor panorama ekibi degisti 5

 

Survivor yarışmasının hemen ardından ekranlara gelen Survivor Panorama programının yeni yorumcuları belli oldu. İddialara göre bu isimlerden biri Survivor 2021 sezonunda mücadele eden oyuncu Öykü Çelik. Diğer isim ise yine 2021 sezonunda yarışarak gösterdiği performansla İsmail Balaban ile finale kadar kalmayı başaran Yiğit Poyraz olacak.

 

survivor panorama ekibi degisti 6



Etiketler: