Survivor Duygu'dan Poyraz Hakkında Sert Sözler!

TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2021'den erken elenen yarışmacılardan Duygu Serap Salman, Survivor Panaroma programına konuk olurken, Poyraz hakkında çok sert sözler söyledi. 

 

TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2021'den erken elenen yarışmacılardan Duygu Serap Salman, Survivor Panaroma programına konuk olurken, Poyraz hakkında çok sert sözler söyledi. Instagram'da yaptığı Survivor haberleriyle geniş kitlelerin takip ettiği ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana'nın haberine göre, TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2021'den erken elenen yarışmacılardan Duygu Serap Salman, Survivor Panaroma programına konuk olurken, Poyraz hakkında çok sert sözler söyledi.

 

Survivor Panorama’ya konuk olan elenen yarışmacılardan Duygu’nun Poyraz hakkında söyledikleri ortalığı karıştırdı! Yarışmaya veda ettiği haftada Poyraz’ın tüm yarışmacıları tek başına örgütleyerek SMS’te kendisinden sonra çıkacak muhtemel isimler ile de konuşup tüm olasılıkları değerlendirerek Duygu’nun karşısına güçlü bir aday koymayı hedeflediğini söyleyen Duygu, Poyraz’ın hedeflediği tüm isimleri göndermek için elinden gelen her şeyi yaptığını söylerken Poyraz’ın yeni hedefinin de Aleyna olduğunu belirtti. Konuya dair suskunluğunu bozan ilk isim ise elenen isimlerden Emin olurken, Emin Duygu’yu yalancılıkla suçladı..

 

duygu serap salman poyraz hakkinda suclamalarda bulundu