Songül Karlı'nın Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı son hali ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı son hali ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı son hali ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

songul karli son hali ile sosyal medyada gundem oldu

 

Yıllara meydan okuyor!

 

Uğur Arslan ile 7 yıl boyunca program yapan ünlü sunucu, son olarak Gelinim Mutfakta programının sunucusu olarak ekran karşısına geçti. Bir dönem eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıklayan Karlı, kötü günleri geride bıraktı. Daha önce 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren ünlü sunucu ve şarkıcı, son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen  49 yaşındaki ünlü isim, son paylaşımıyla beğeni topladı. Karlı'nın son halini görenler 'yıllara meydan okuyor', 'hiç yaşlanmıyor' ve 'yıllar en çok da ona yaramış' yorumlarında bulundu.

 

songul karli son hali ile sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: