Serenay Sarıkaya'nın Aile Dizisindeki Kırmızı Elbisesi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve şu sıralar Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle gündemde olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın dün akşam Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin 2. bölümünde giydiği kırmızı elbise sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve şu sıralar Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle gündemde olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın dün akşam Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin 2. bölümünde giydiği kırmızı elbise sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve şu sıralar Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle gündemde olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın dün akşam Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin 2. bölümünde giydiği kırmızı elbise sosyal medyada gündem oldu. 

 

Dün akşam yayınlanan 2. bölümde derin dekolteli kırmızı elbisesi ve güzelliğiyle izleyenleri büyüleyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bu sahneleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o kırmızı elbise, 

 

aile dizisinde serenay sarikaya nin giydigi kirmizi elbise sosyal medyada gundem oldu