Seray Günyer 'Önce Düşün Sonra Hemen Yap!'

Venedik Film Festivali’nde bu yıl kırmızı halıda yürüyerek uluslararası endüstride yer almayı hedefleyen model ve oyuncu Seray Günyer Fenoreporter’ın bu ayki kapak güzeli olurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Fotoğraf: Mujdat Kavas

Model: Seray Gunyer

Makyaj: Seda Yılmaz

Styling: Ender Kayalar

Stüdyo: Onenine World İstanbul

 

Geçtiğimiz hafta Fenoreporter yazarı ve ünlü moda fotoğrafçısı Müjdat Kavas’ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar veren Seray Günyer güzelliğiyle büyülerken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. ‘Önce düşün hemen yap’ mottosunun hayatının merkezinde olduğunu söyleyen Seray Günyer kariyerinde podyumların en iyi mankeni olmak isterken, aynı zamanda sinema ve televizyon projelerine sıcak baktığını dile getirdi.

 

seray gunyer once dusun sonra hemen yap

 

Çekim ile ilgili konuşan Seray Günyer, Fenoreporter’da yer aldığı için mutlu olduğunu dile getirirken “En yorulduğum çekimlerden biriydi ama Müjdat Kavas ile birlikte keyifli bir çekim yaptık” sözlerini kullandı.

 

seray gunyer once dusun sonra hemen yap

 

Seray Günyer kimdir?

 

seray gunyer once dusun sonra hemen yap

 

seray gunyer once dusun sonra hemen yap

 

Rönesans ajansta kariyerinde devam eden Seray Günyer Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu. İyi derecede İngilizce biliyor. 1.79 cm boyuyla podyumların gözde modeli olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Seray Günyer 2019’da Miss and Mister Model Of Türkiye’de ‘En Gelecek Vadeden Model’ seçildi. Yarışmadan sonra hemen kariyerine tiyatro ve oyunculuk eğitimlerini de ekledi.15 yaşından beri modellik yapan Seray bu yıl Venedik Film festivali kırmızı halısında boy gösterip uluslararası endüstride yer almayı hedefledi.



Etiketler: