Sema Bayraktar Kimdir? Nerelidir? Neden Gündemde?

Sema Bayraktar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Sema Bayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sema Bayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sema Bayraktar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Sema Bayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Sema Bayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sema Bayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

sema bayraktar kimdir nerelidir neden gundemde

 

Sema Bayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Sema Bayraktar kimdir? Varış'ın yakın arkadaşı Sema Öztürk'ün eski eşi Burak Öztürk ile evlilik kararı aldı. Özel hayatıyla gündem olan Sema Bayraktar ise Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak çarpıcı iddialarda bulundu.

 

"AYCAN, BURAK'I EVE ALIP BANA VİDEO ATTI"

 

Yayına telefonla bağlanan Sema Bayraktar, "Aycan'ı Burak'la iş yapsınlar diye ben tanıştırdım. 8 Ocak'ta Burak'ın numarasını ben attım ona. Nasıl benim eski kocam olduğunu bilmiyordu? Ekrandaki namuslu rollerini kessin diye konuşuyorum. 6 Şubat'ta Aycan benim eski eşimi evine alıp bana video atıyor 'bu adam seni çok seviyor' diye. 10 gün sonra sevgili oldu. 'Ben bir hata yaptım bu edepsizlik, hayasızlık. Aşık oldum' deyip otursun. Çok daha doğru olacak. Ben bilmiyordum, tanımıyordum demeye gerek yok. Ortada tıynetsiz bir durum var. O kendi karakterine yanlış yaptı sonra bana. 1 ay önce Aycan'la birlikte yemekteydik. Beni arayıp açıklama yapacakmış. Edepsizlik açıklanınca meşrulaşıyor mu? Allah mutluluklar versin" dedi. Sema Bayraktar'ın ardından canlı yayına bağlanan Ayca Varış, Burak Öztürk'ü evine almadığını söyledi.