Seda Önder Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Seda Önder kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Önder ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seda Önder kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Seda Önder kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Önder ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Önder ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seda Önder kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

seda onder kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi

 

Seda Önder kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Seda Önder kimdir? Seda Önder, 23 Kasım 1987 yılında Sakarya'da doğdu. Aslen Boşnak kökenlidir. Makine Ressamlığı bölümü mezunu olan Seda Önder, müziğe olan ilgisi ve yeteneği ile bu alanda bir kariyer hedefleyerek, Demet Akalın, Yeşim Erçetin ve Yaşar İpek gibi isimlerin vokalistliğini yaptı. Seda Önder bir dönem müzik ile ilgilenmiş ve modellik yapmıştır. Makine Ressamlığı mezunu oyuncu Seda Önder Şaheser adlı müzik albümü ile müzik piyasasındaki yerini almıştır. 1987 yılında Sakarya’da dünyaya gelmiştir bir röportajda Sakarya doğumluyum aslen ise Boşnağız diyerek kökenlerinin Bosna’ya dayandığını söylemiştir. 2016 yılında İhsan Sapan ile evlenmiştir. 23 Kasım 1987 tarihinde Sakarya da doğan güzel yıldız Makine Ressamlığı mezunu olup kısa bir süre dekaratörlük yapmıştır. Küçük yaşlardan beri Müziğe olan ilgisini dile getiren Seda Önder daha sonra Müzik ve modellik yapmaya başlamıştır. Demet Akalın Yaşar İpek ve Yeşim Erçetin’e vokalistlik yapmıştır. İnternette arama motorundan ajansları arayıp gelmek istediğini ifade etmiş daha sonra bir ajansla anlaşmıştır. Alişan ile yaşamış olduğu kısa bir birliktelik ile adını duyuran güzel sanatçı daha sonra çıkarmış olduğu Şaheser adlı albümüyle Müzik piyasasına hızlı bir adım atmıştır. Vermiş olduğu bir röportajda “Sakarya doğumluyum aslen ise Boşnağız diyerek kökenlerinin Bosna’ya dayandığını”söylemiştir.



Etiketler: