Rüyada Albüm Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada albüm görmek ne anlama gelir? Rüyada albüm gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada albüm görmenin anlamı nedir? Albüm görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Kişinin rüyada albüm görmesi, geçmiş hatıralara delâlet eder. Ve yine albüm görmek, çok özlediğiniz bir kimseye kavuşacağınıza işarettir. Eskiden tanıdık birinden haber almaya ya da onunla karşılaşmaya delalet eder. Hayatınızda geçmiş günlerdeki huzuru bulamayacağınıza, hatta, ilerde bu günleri bile arayabileceğinize işarettir.

-Bir albüme fotoğraf taktığını gören kimse geçmişten aldığı ders sayesinde daha dikkatli davranacak ve bir engeli de böylece aşacaktır. İçi fotoğraflarla dolu bir albüm görmek geçmişte kalan ve birden tekrar alevlenecek bir olay olarak yorumlanır.

-İçi fotoğraf dolu bir albüm, geçmişte kalan ve birden canlanacak olay olarak yorumlanır.

-Rüyada albüm görmek hatıra ile yorumlanır. Albüm insanlara geçmisteki güzel günleri hatırlatan bir köprü vazifesi yapar. Bu bakımdan albüm görmek eski günlerin resimlerde kalan kişileri ile karşılaşacağına veya yeni bir aşk hayatına başlayacağına delalet eder. Albümde seyahatinize ait çeşitli memleket resimleri görmeniz ise, bu günlerde yeni arkadaşlar edineceğinize işarettir.

-Rüyada içi fotoğraflarla dolu bir albüm geçmişte kalan ve birden canlanacak bir olay olarak yorumlanır. Bir albüme fotoğraf taktığını gören kimse geçmişten aldığı ders sayesinde daha dikkatli davranacak ve bir engeli de böylece aşacaktır.



Etiketler: