Rüya Coriç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Rüya Coriç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Rüya Coriç, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Rüya Coriç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Rüya Coriç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Rüya Coriç, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımalrla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve oyuncu Rüya Coriç, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Rüya Coriç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ruya coric kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

 

Rüya Coriç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

2019 yılı Best Model Of Turkey'e katılarak güzelliği ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Nişantaşı Üniversitesinde Sinema ve Televizyon okuyan Rüya Coriç, 2019 da TV100 de 100'de 100 Hayatlar programında sunucu olarak yer almıştı. Rüya Coriç, 2016’da ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı Deliormanlı filminde Cansu karakteri ile yer almıştı. Sonra Aşk yeniden, Kimse Bilmez, Emanet dizilerinde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

 

Rüya Coriç, 1.73 boyunda 55 kg ağırlığında ve balık burcudur. Nişantaşı Üniversitesi’nde aldığı eğitimin ardından Gazikent Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Sunuculuk yapmadan önce 9-10 yıl boyunca basketbol oynamış, Beşiktaş takımında forma giymiş, ardından modellik yapmıştır. 2019 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılan ünlü manken ve oyuncu “En iyi fotoğraf sahibi manken” ödülünü almıştır.

 

Rüya Coriç deyince aklımıza 100’de 100 Hayatlar programında üstlendiği sunuculuk gelmektedir; 1996 da Sırbistan’da dünyaya gelen Rüya Coriç 24 yaşındadır. Nişantası Üniversitesinde Sinema ve Televiyon eğitimi alan Rüya Coriç Gazikent Üniversitesi’nde kemera önü oyunculuk derslerini tamamlamıştır. 2019 da Model of Turkey yarışmasında en iyi fotoğraf veren manken seçilmiştir. Rüya Coriç sunuculukta oldukça deneyimlidir. Number One TV ve TV8 de sunuculuk yapmıştır. Rüya Coriç ilk oyunculuk deneyimini ise Kanal 7’nin Emanet dizisinde yaşayacaktır. Daha önce manken olarak bir çok kez podyumda olan Rüya Coriç şimdi de başrol oyuncusu olarak televizyon ekranlarında yer alacaktır. Emanet dizisi günlük dizi olacağı için de Rüya Coriç ayrıca çok heyecanlı.



Etiketler: