Öznur Serçeler'den Allah Yazdıysa Bozsun Açıklaması! Eliz Karakteri İle İlgili Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Öznur Serçeler, son projesi Allah Yazdıysa Bozsun sinema filminde canlandırdığı Eliz karakteri ile ilgili BeSytle Magazine dergisine açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Öznur Serçeler, son projesi Allah Yazdıysa Bozsun sinema filminde canlandırdığı Eliz karakteri ile ilgili BeSytle Magazine dergisine açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Öznur Serçeler, son projesi Allah Yazdıysa Bozsun sinema filminde canlandırdığı Eliz karakteri ile ilgili BeSytle Magazine dergisine açıklamalarda bulundu.

 

oznur serceler allah yazdiysa bozsun aciklamasi

 

Benim tam tersim!

 

Öznur Serçeler, BeSytle Magazine dergisinin mayıs sayısına kapak oldu. 13 Mayıs’ta vizyona girecek ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ filminde Eliz’i canlandıran oyuncu, “Eliz benim tam tersim bir karakter. Tam bir materyalist, şekilci ve tüm kariyerini evlenmek üzerine kurmuş biri. Gerçek bir aşk hissetmediği halde zengin bir adam olduğu için nişanlısıyla evlenmeye dair bir saplantısı var” diye konuştu.