Özlem Mutlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Özlem Mutlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Özlem Mutlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Mutlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Özlem Mutlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Özlem Mutlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Özlem Mutlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özlem Mutlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ozlem mutlu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Özlem Mutlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Özlem Mutlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi son dönemde ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Özlem Mutlu yaşamını İzmir'de sürdürmektedir. 12 Mart 1999 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitim görmektedir. Tam bir hayvansever olan sosyal medya fenomeni ata binmeyi çok sevmektedir. Şah isminde bir atı olan sosyal medya fenomeni aynı zamanda Cooker cinsi bir köpek sahibidir. Doğayı çok seven sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Sevgilisi bulunan sosyal medya fenomeninin sevgilisiyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Resim yapmayı çok sevmektedir zaman zaman yaptığı tuval çalışmalarını takipçileriyle paylaşmaktadır. Favori saç modeli toplu saçtır bunu sık sık dile getirmektedir. Balık burcudur. Instagram'da bu yazı hazırlanırken 157K takipçiye sahip olan sosyal medya fenomeni dijital alandaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır. 



Etiketler: