Orkun Olgar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Orkun Olgar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Orkun Olgar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Orkun Olgar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Orkun Olgar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Orkun Olgar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş insanı Orkun Olgar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Orkun Olgar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

orkun olgar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Orkun Olgar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Orkun Olgar kimdir? Orkun Olgar 1974 yılının Mart ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kendisinden 3.5 yaş küçük Ozhun isminde bir kardeşi vardır. Babası o dönemlerde Deniz Kuvvetleri Kurmay Subayı olan Güven Olgar, annesi ise Eczacı Kadriye Olgar’dır. Annesi Kadriye Hanım’ın babası yani dedesi İbrahim bey Çanakkale Gazisi’dir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile yan yana çarpışmış bir subay, babasının babası Mehmet dedesi ise Kore de çarpışmış ve aldığı yaralar sonucu sakat kalmış bir astsubay’dır. Babası ise Kıbrıs harbinde çarpışmış bir subay’dır.Yani kısaca vatansever bir ailenin evladı olarak yetişmiştir. Babası sayesinde spor ile iç içe yetişen Olgun Olgar 2 yaşında yüzmeye, 3 yaşında kayak yapmaya başlamış. Doğma büyüme Yeşilyurt’ludur. Atatürk Havalimanının yanında, deniz kenarında. Kardeşi ile birlikte Yeşilyurt Spor Kulübünde lisanslı olarak tenis oynamıştır. 16 yaşına kadar Alman Lisesi, YSK ve Türkiye’nin bir çok ilinde turnuvalara katılmıştır.



Etiketler: