Onur Bay İle Ecem Ataç Öpüşürlerken Yakalandılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Bay ile sevgilisi Ecem Ataç geçtiğimiz gün bir mekanda öpüşürlerken objektiflere yansıdılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Bay ile sevgilisi Ecem Ataç geçtiğimiz gün bir mekanda öpüşürlerken objektiflere yansıdılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Bay ile sevgilisi Ecem Ataç geçtiğimiz gün bir mekanda öpüşürlerken objektiflere yansıdılar.

 

Öpüşürken yakalandılar!

 

Önceki gün bir mekanda Ecem Ataç ile birlikte görüntülenen oyuncu Onur Bay, sevgilisini öpücüklere boğdu. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Onur Bay, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir kafede sevgilisi Ecem Ataç ile birlikte objektiflere yansıdı. Yaklaşık bir aydır aşk yaşadıkları öğrenilen çift, mekanda uzun süre vakit geçirdi. Bay, bir ara sevgilisini öpücüklere boğdu. İkilinin romantik anları objektiflere böyle yansıdı.