Ömer Dizisi Çiçek Melike Güner Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ömer dizisi Çiçek Melike Güner kimdir? Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde canlandırdığı Çiçek karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melike Güner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Melike Güner kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ömer dizisi Çiçek Melike Güner kimdir? Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde canlandırdığı Çiçek karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melike Güner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Melike Güner kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

omer dizisi cicek melike guner kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ömer dizisi Çiçek Melike Güner kimdir? 

 

Melike Güner kimdir? Melike Güner 2 Haziran 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 43 yaşında olan Melike Güner yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Eşi Ali Haydar Bozkurt ile 2013 yılında dünyaevine girmiştir. Ali Sidar Bozkurt isminde bir oğlu bulunmaktadır. Daha önce Mahallenin Muhtarları, Hayat Bağları, Ekmek Teknesi, Organize İşler, Doktorlar, İffet, İncir Reçeli, İncir Reçeli 2, Yalancılar ve Mumları gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da melike_guner ismiyle paylaşımlarına devam eden Melike Güner'in bu mecrada 55.6K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine We Talent Management şirketine bağlı olarak devam etmektedir.