Okan Yalabık Ezgi Ayvalı İle İlk Kez Görüntülendi!

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Okan Yalabık, 4 yıldır birlikte olduğu ünlü oyuncu Ezgi Ayvalı ile ilk kez görüntülendi. Peki Okan Yalabık Ezgi Ayvalı çifti ilişkileri için neler söylediler? Cevaplar haberimizde..

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Okan Yalabık, 4 yıldır birlikte olduğu ünlü oyuncu Ezgi Ayvalı ile ilk kez görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Okan Yalabık, 4 yıldır birlikte olduğu ünlü oyuncu Ezgi Ayvalı ile ilk kez görüntülendi. Peki Okan Yalabık Ezgi Ayvalı çifti ilişkileri için neler söylediler? Cevaplar haberimizde..

 

Herşey yolunda!

 

Okan Yalabık, dört yıldır birlikte olduğu meslektaşı Ezgi Ayvalı'yla ilk kez objektiflere takıldı. 43 yaşındaki oyuncu, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Çok güzel, her şey yolunda" yanıtını verdi. Ezgi Ayvalı ise "Mutluyuz" demekle yetindi. 1990 doğumlu Ezgi Ayvalı, ilk kez 2018 yılında Okan Yalabık birlikte fotoğrafını sosyal medyada paylaşmış ve “Sevmek, ne uzun kelime” notunu düşmüştü. 

 

okan yalabik ile sevgilisi ezgi ayvali ilk kez goruntulendi