Nişanlısından İki Ay Önce Benzer Bir Trafik Kazasında Vefat Etti!

ABD’nin Arizona eyaletindeki Lemmon dağında  21 yaşındaki bir kadın  motosiklet kazasında öldü. Nişanlısı da 2 ay önce, 11 Mart’ta benzer bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Genç kadının babası David Valencia “Kızım Mia dağlara çıkmaya, motosiklet kullanmaya bayılıyordu. Mia bir motosikletin arka koltuğunda oturuyordu. Çok sürat yapan sürücü bir virajı alamadı ve güvenlik duvarına çarptı.

 

Sürücü kazayı hafif yaralarla atlattı ama motosikletten savrulan Mia büyük bir hızla yere çarptı ve kaza yerinde öldü. “Bizi çok erken terk etti” diyen babası cenaze töreni düzenleyebilmek ve motosiklet kullanımının tehlikelerine dikkat çekmek için bağış kampanyası düzenledi.

 

Baba David Valencia daha sonra bağışlar ve destekler için teşekkür etti   ve 11 Mart’ta benzer koşullarda can veren Mia’nın nişanlısı Alexander Rysser’i andı. O da solundaki bir virajı alamayıp feci bir şekilde ölmüştü. David Valencia “Birbirlerini seviyorlardı. Alexander’in onu yanına çağırdığına inanıyorum. Öbür dünyada yeniden buluştular” diye konuştu.



Etiketler: